ΜΑΓΙΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ

Κορίτσια μας!!! Μπορεί να αργήσαμε αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει.. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο ωραία μαγιώ για όλα τα γούστα άλλα πιο girly άλλα πιο sexy, όμως σίγουρα όλα θα σας ενθουσιάσουν.
1.Banana Moon
Ξεκινάμε με μία εμφάνιση κοριτσίστικη αλλά ταυτόχρονα ελκυστική αφού αυτό το ροζ ριγέ bikini κολακεύει ιδιαίτερα κάθε σωματότυπο!! Η California Sunwear εστιάζει στα στράπλες μαγιώ άλλοτε εμπριμέ και άλλοτε ριγέ σε όλες τις αποχρώσεις. Τα bikini με λουλούδια και φραμπαλάδες αποτελούν το νέο trend για το φετινό καλοκαίρι.
2.Paolita
 
Η Anna Paola Papaconstantinou, μία Ελληνομεξικανή σχεδιάστρα μαγιώ ,άρχισε την επιχείρησή της το 2010 στη Μεγάλη Βρετανία και μας εντυπωσίασε με την νέα της collection αφού μέσα από τη δημιουργική της ματιά προωθεί το bandeau και edgy style σε συνδυασμό με τη ρομαντική και θηλυκή πλευρά της κάθε γυναίκας. Τα κοψίματα κάθε μαγιώ είναι σχεδιασμένα για να κολακεύουν κάθε τύπο γυναίκας και να αναδεικνύουν τα δυνατά σημεία της. Κάθε μαγιώ έχει το όνομά του ,όπως Electric Ambrosia, Black Lace, Madame du Pompadour και Sayana. Tα μαγιώ μπορείτε να τα βρείτε είτε online είτε στο ATTICA.
 


3.Cia Maritima
Μία βραζιλιάνικη εταιρία με swimwear της οποίας  έχουν φορέσει διεθνείς celebrities όπως η Shay Mitchell και η Ashley Benson εστιάζει σε bikini με animal prints και ιδιαίτερα κοψίματα. Τα συγκεκριμένα μαγιω μας φέρνουν στο μυαλό μέρη εξωτικά με φοίνικες και ηλιόλουστα τοπία.
 


4.Μiss Crool
Kαι για το τέλος έχουμε μια ελληνική εταιρία που διαθέτει 400 σημεία πώλησης τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σε χώρες όπως Ολλανδία, Βέλγιο, Ντουμπάι. Πολλή μεγάλη ποικιλία από μαγιώ (αντρικά, γυναικεία, παιδικά) θα μπορείτε να βρείτε και στα καταστήματα Benetton.

Σας εύχομαι καλά μπάνια!!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. πεθαινω για μαγιο και αγορασα ηδη αυτο https://athinavaticanou.com/collections/swimwear/products/eirini-crochet-one-piece

    ΑπάντησηΔιαγραφή