ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Είμαστε και μεις βρε κορίτσια σινεφίλ αλλά ακόμη περισσότερο θερινοί σινεφίλ...
Ας πω δυο λογάκια στους αναγνώστες που αμφισβητούν τη μοναδικότητα του θερινού σινεμά...


Καταρχήν, ο χώρος είναι πολύ πιο όμορφος.. Ακόμα και οι πιο εξελιγμένοι πολυκινηματογράφοι δεν μπορούν να συγκριθούν με τον αίσθηση που σου προκαλεί μία υπαίθρια οθόνη, κάτω από το βλέμμα του φεγγαριού. 

Δεύτερον, θα θυμηθείτε και την παιδική σας ηλικία..Και συγκεκριμένα τα καλοκαίρια στο εξοχικό μαζί με παππούδες και γιαγιάδες. Ποδήλατο μέχρι να πονέσουν τα πόδια μας, παγωτά όσα μπορούσαμε να φάμε και θερινό σινεμά. Αγαπημένες εποχές...

Τρίτον,το θερινό σινεμά είναι μια εμπειρία από μόνο του..Ενώ ίσως πιστεύεις πως δεν θα μπορείς να συγκεντρωθείς, καθώς δεν θα υπάρχει η ηχομονωτική αίθουσα να σε προφυλάσσει από τους διάφορους θορύβους, ίσως τελικά αυτό σε βοηθήσει να ενσωματωθείς στην ίδια την ταινία, να τη βιώσεις ακόμα περισσότερο. Μην ξεχνάμε πως την απόλυτη ησυχία δεν την πετυχαίνεις ούτε στις αίθουσες των μούλτιπλεξ, όλο και κάποιος θα μιλάει, θα γελάει, θα τρώει πατατάκια κτλ.

Συνεχίζοντας, το οικονομικό!! Ενώ στους πολυχώρους κινηματογράφων οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες, στα θερινά σινεμά μπορείς να βρεις απίστευτες προσφορές!

Τέλος, βρε παιδιά... το σασπένς!!Θα βρέξει, δε θα βρέξει, θα γίνω μούσκεμα, δε θα γίνω...
Μην καθυστερείται λοιπόν, σήμερα που ο καιρός δείχνει να σας ευνοεί, όλες οι ερωτευμένες κυρίες παρ τε το ταίρι σας ,τολμήστε την συναρπαστική εμπειρία του θερινού σινεμά κι αφήστε τον ρομαντισμό της ατμόσφαιρας να σας συνεπάρει!!


Have fun dolls!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου