ΜΙΑ ΧΩΡΑ,ΜΙΑ ΦΩΝΗ

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!
Η selfie που ανέβασε ο Αντώνης γράφοντας 50.000 ευχαριστώ
Τι να πρωτοπούμε γι'αυτή τη συναυλία??Περίπου 50.000 κόσμος συγκεντρώθηκε τη Πέμπτη στις 21:30 στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τους κριτές του THE VOICE αυτή τη φορά όχι για να αξιολογήσουν νέους για τη φωνή τους αλλά για να τραγουδήσουν όλοι με το σύνθημα ΜΙΑ ΧΩΡΑ,ΜΙΑ ΦΩΝΗ. Πριν ξεκινήσει η συναυλία μας παρουσίασαν ένα video με τους καλλιτέχνες να πηγαίνουν και να βοηθάνε ο καθένας σε κάποιο ξεχωριστό κέντρο της ''ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ'', ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΣΚΟΠΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ αφού αυτός ήταν και ο λόγος πραγματοποίησης της συγκεκριμένης συναυλίας, δηλαδή η συγκέντρωση χρημάτων για το επί ευρύ φάσματος έργο της.
Γύρω στις 22:00 ο Μιχάλης των Stavento , η Μελίνα Ασλανίδου, η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν τραγούδια και των τεσσάρων καλλιτεχνών όπως είχαν κάνει και στο THE VOICE. Η Μελίνα φορούσε ένα total white σύνολο( άσπρο τουρμπάνι στο κεφάλι, άσπρο top και άσπρη μακρυά φούστα). Η Δέσποινα φόραγε ένα εντυπωσιακό άσπρο φόρεμα με κόψιμο στη μία πλευρά ώστε να φαίνεται το καλλίγραμμο πόδι της. Ο Αντώνης φόραγε ένα κόκκινο σακάκι με μαύρο παντελόνι.
Στη συνέχεια εμφανίζεται ο Γιώργος Λιάγκας που μας μεταφέρει στα backstage όπου βρισκόταν ο Θέμης Γεωργαντάς μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη ,που πριν την έναρξη της συναυλίας μαζί με το ΡΥΘΜΟ 94.9 μας διασκέδαζαν με τη μουσική τους, και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για τη συναυλία. Και η συναυλία ξεκίνησε....
Πρώτος πήρε τη σκυτάλη ο Μιχάλης των Stavento που ξεσήκωσε το κοινό με το ''Άστραψα και βρόντηξα'' καθώς και όλες τις γνωστές του επιτυχίες μεταξύ άλλων το Derniere Danse που είχε ερμηνεύσει μαζί με τη Indila στο THE VOICE και μαζί με την Ήβη Αδάμου το ''Να σου τραγουδώ'' και το ''Σαν έρθει η μέρα''. Ο  Μιχάλης (ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ) μας ξεσήκωσε όλους αφού στο γήπεδο έβλεπε κανείς κάθε ηλικίας άτομα από πολύ μικρά παιδάκια μέχρι ηλικιωμένους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των τεσσάρων καλλιτεχνών για αυτό τον ιερό σκοπό.
Η συναυλία συνεχίστηκε με τη Μελίνα Ασλανίδου που πρώτα ερμήνευσε το ''Καλοκαίρι Αγκαλιά μου'' και μας ξεσήκωσε με τραγούδια των Locomondo αλλά παράλληλα μας συγκίνησε με τη τρομερή φωνή της που ερμήνευσε ''Το λάθος'', ''Ναι θα πω'', ''Τι σου 'κανα και πίνεις'' και πολλά άλλα. Το θερμόμετρο ανέβηκε στα ύψη όταν η Δέσποινα Βανδή πλαισιωμένη από τους χορευτές της ανέβηκε στη σκηνή.
Η Δέσποινα μας θύμισε παλιές τις επιτυχίες αλλά και τη νέα της επιτυχία που ερμήνευσε και στα MAD AWARDS ''Όλα αλλάζουν''.Φυσικά δε γινόταν να περάσει απαρατήρητο το καλογυμνασμένο της σώμα σε συνδυασμό με τις χορευτικές τις κινήσεις. Τα τρία σύνολα που άλλαξε η Δέσποινα έφεραν την υπογραφή των Mi-Ro.
Last but not least ο τρομερός Αντώνης Ρέμος που με τη φωνή του και τα γνωστά τραγούδια του έκανε και το τελευταίο από τις κερκίδες να σηκωθεί να χορέψει!!''Τι ήμουνα για σένα'', ''Έλα να με τελειώσεις'', ''Θα 'πρεπε'' και πολλές ακόμα επιτυχίες έκανα το γήπεδο να σηκωθεί όρθιο και να καψουρευτεί  μαζί του. Ο Αντώνης έφερε στη σκηνή το Μάνο Πυροβολάκη για να ερμηνεύσουν μαζί το ντουέτο τους ''Μπορεί να βγω'' αλλά και τη Μελίνα Ασλανίδου για να ερμηνεύσουν πρώτη φορά live το ντουέτο τους που βρίσκεται στο δίσκο της Μελίνας '' Τετάρτη βράδυ''.
Όταν η ώρα είχε πάει πια 2 τα ξημερώματα και χωρίς να το καταλάβουμε αφού περνούσε ευχάριστα, η συναυλία έφτασε στο τέλος της με όλους τους coaches να τραγουδάνε ''Ρίξε κόκκινο στη νύχτα'' και να μας εύχονται καλό καλοκαίρι!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου