PROJECT : COCKTAIL PARTY

                                  COCKTAIL PARTY!!!
                     
    Σάββατο βράδυ απόψε και έχει πανσέληνο!! Δεν έχεις χρήματα για να βγεις και θες να κάνεις κάτι σπίτι σου?? Εμείς σου έχουμε τη λύση... COCKTAIL PARTY!! Τι χρειαζόμαστε??
  • Μία ταράτσα ή μπαλκόνι με θέα το φεγγάρι
  • Αλκοόλ
  • Την καλύτερη παρέα(εσύ τη διαλέγεις)
  • Πολλή καλή διάθεση απαραίτητη!!
   Ο καθένας φέρνει και από ένα μπουκάλι αλκοόλ ( κατά προτίμηση Ρούμι, Tequila , Vodka για να φτιάξετε  τα cocktails) και ένα χυμό ( ανανά, βύσσινο, πορτοκάλι). Φυσικά από ένα party δε γίνεται να λείπουν τα pop corn και τα πατατάκια ( αν θέλετε να το κάνετε mexican party σίγουρα να πάρετε και nachos με τυρί λιωμένο). Οι επίδοξοι bartenders να πάρουν τις θέσεις τους και .... μισό λεπτό κάτι λείπει : ΜΟΥΣΙΚΗ!!! Βρίσκουμε στο youtube ένα MIX  με latin songs ώστε να μας παραπέμπουν σε ένα beach bar και το κύμα να σκάει δίπλα στο πόδι σου και όλα είναι έτοιμα!!!!
   Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή μου στους επίδοξους bartenders που θέλοντας να μαγέψουν τους καλεσμένους με τα κόλπα τους , να έχουν βεβαιωθεί προηγουμένως ότι το καπάκι από το σέικερ έχει κλείσει καλά γιατί αλλιώς προβλέπεται ατύχημα με το coktail  στο πάτωμα και να κολλάει ο τόπος.



Cocktail Acapulco

Το Cocktail Acapulco αποτελεί μία εξωτικη πρόταση και ταυτόχρονα εύκολη! Περιέχει: 1/6 ρούμι, 1/6 tequila, 2/6 χυμό ανανά ,2/6 χυμό γκρέιπφρουτ, πάγο και φυσικά καλό κούνημα! Θα τους ξετρελάνετε με αυτό το cocktail και προσοχή στις δοσολογίες! Ο συνδυασμός δυο λευκών αλκοολούχων ποτών με τους χυμούς
Ακόμη ένα εύκολο cocktail  είναι η Caipirinha που μπορείτε να τη φτιάξετε μόνοι σας αρκεί να έχετε: ρούμι, μαύρη ζάχαρη, μισό lime και πάγο!! Είναι γλυκό και δροσιστικό δηλαδή ότι πρέπει για μια ζεστή νύχτα!!
 
Για ένα ξεχωριστό Cuba night θα μπορούσατε να προμηθευτείτε πούρα με γεύση vanilla και ένα φρέσκο ανανά για να κλέψετε τις εντυπώσεις των φίλων σας με τις ιδέες σας.( Εντάξει, σε περίπτωση που δε βρείτε ανανά ΚΑΙ ένα καρπούζι ή ένα πεπόνι μας κάνει. Βγάζετε όλο το περιεχόμενο και σε ένα μπλέντερ το χτυπάτε με αλκοόλ δικής σας επιλογής. Το σερβίρετε μέσα στο καρπούζι ή το πεπόνι με μπόλικα καλαμάκια!!!)

Αγαπημένο Frozen Mojito
O συγκεκριμένος bartender τα πέτυχε όλα : εμφάνιση, γεύση και μία συνταγή που κρατάει δίκη του( it's a secret!)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου