ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

  Καλώς ορίζουμε τον ''μήνα της αναδιοργάνωσης''! Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που οι φοιτητές έχουν την εξεταστική τους, τα σχολεία ανοίγουν και γενικώς μπαίνουμε σε ένα κλίμα αναδιοργάνωσης ύστερα από ένα διάλειμμα (λόγω διακοπών) και στο κανονικό μας πρόγραμμα.

Πώς είναι όμως η επιστροφή στις βάσεις μας???Προσωπικά πολύ δύσκολη.. Εκεί που ήσουν χαλαρή, δεν είχες κανένα πρόγραμμα και ξυπνούσες ό,τι ώρα ήθελες και κοιμόσουν ό,τι ώρα ήθελες ξαφνικά έρχεται ο Σεπτέμβρης και στα ανατρέπει όλα! Σου λέει πρέπει να ξυπνήσεις, έχεις να πας για δουλειά ...γρήγορα....Οι ρυθμοί της πόλης μοιάζουν εφιάλτης καθώς νοσταλγείς τις  όμορφες στιγμές του καλοκαιριού σου. Και είναι πολύ ύπουλος μήνας.. Ξέρετε γιατί ?? Γιατί εμ θέλει να επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς μας (τη ρουτίνα μας) έρχεται όμως με τις καλύτερες διαθέσεις και τι εννοώ?? Ήλιος, ήλιος , ήλιος .... Πώς ,λοιπόν, κύριε Σεπτέμβρη θέλεις εγώ να ξυπνήσω 8 το πρωί και να πάω στη δουλειά μου ΟΤΑΝ  στις 12 η ώρα έχεις αυτό τον υπέροχο ήλιο που εγώ έχω συνδυάσει με τη ψιλή την άμμο και την ξαπλώστρα μου και προπάντων την ηρεμία μου???Σε ερωτώ...
  Η αλήθεια είναι ότι η αλλαγή είναι απότομη. Από τη θάλασσα στη πόλη... Όμως δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Γιατί υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνεις σ'αυτή τη πόλη το Σεπτέμβρη που δε ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Οι συναυλίες και οι παραστάσεις είναι πολλές και άκρως δελεαστικές.
1.Φεστιβάλ Ηλιούπολης
Ιφιγένεια Εν Ταύροις  του Ευρυπίδη - 2 Σεπτεμβρίου
Βάτραχοι του Αριστοφάνη-5 Σεπτεμβρίου
Θεσμοφοριάζουσες του Αριστοφάνη- 8 Σεπτεμβρίου
Λυσιστράτη του Αριστοφάνη-10 Σεπτεμβρίου
2.Φεστιβάλ Νίκαιας
Μαρία Πενταγιώτισσα του Μποστ-2 Σεπτεμβρίου
Μαγεμένος Αυλός του Μότσαρτ-5 Σεπτεμβρίου
Λυσιστράτη του Άριστοφάνη-14 Σεπτεμβρίου
και πολλές άλλες παραστάσεις
Όσο για τις συναυλίες: Χαίνηδες (Τεχνόπολις)- 1 Σεπτεμβρίου
Νατάσσα Μποφίλιου (Τεχνόπολις)-2 Σεπτεμβρίου
Μιχάλης Χατζηγιάννης ( Θέατρο Βράχων)-4 Σεπτεμβρίου
Μελίνα Άσλανίδου (Τεχνόπολις) -9 Σεπτεμβρίου
Νατάσσα Θεωδορίδου(Βεάκειο Θέατρο)- 10 Σεπτεμβρίου
 και πολλοί πολλοί άλλοι .....
Ιδιαίτερη μνεία θα κάνουμε για τη Lady Gaga που στις 19 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεστε στο ΟΑΚΑ για μία και μόνο συναυλία στη χώρα μας!!
3. Και φυσικά να μην ξεχνάμε και τα αγαπημένα μας θερινά σινεμά που καλό θα είναι να πάρουμε μαζί μας και μία ζακετούλα σε περίπτωση που φυσήξει λίγο παραπάνω.
Με το καλό λοιπόν!!!
Υ.Γ: Eυχές του τύπου καλό χειμώνα δε γίνονται δεκτές. Εμμένουμε στη καλοκαιρινή μας διάθεση.



.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου