Η ΠΕΡΛΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ


Η ''ΠΕΡΛΑ'' επέστρεψε!Τα χειροποίητα κοσμήματα της δημιουργού Μαρίας αποτελούν μία εναλλακτική πρόταση που θα κάνουν τη διαφορά σε ένα απλό και καθημερινό outfit.Κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια, πορτοφολάκια ακόμα καπνοθήκες δερμάτινες είναι όλα χειροποίητα και φτιαγμένα με μεράκι και πολλή φαντασία από τα χέρια της Πέρλας.



Το μυστικό της Πέρλας είναι η έμπνευσή της την ώρα που έχει μπροστά της τα υλικά που χρειάζεται. Δε θέλει τίποτε άλλο! Η φαντασία είναι απεριόριστη και κανείς δε μπορεί να τη σταματήσει από το να δημιουργήσει όμορφα κοσμήματα. Με αφετηρία πάντα το δικό της προσωπικό στυλ κάθεται με τις ώρες και δημιουργεί επιλογές που θα ανταποκρίνονται και στα γούστα κάθε γυναίκας.


Η μικρή λεπτομέρεια στο κολιέ , στο δαχτυλίδι , στο βραχιόλι από τη συλλογή της Πέρλας είναι που κάνει τη διαφορά και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα και γι'αυτό μας αρέσει!

Η συλλογή από τα σκουλαρίκια είναι μεγάλη όμως εμείς αγαπήσαμε αυτά με το snoopy  και τη παρέα του. Τα girly σκουλαρίκια  τα θυμόμαστε και από την προηγούμενη συλλογή της Πέρλας και ελπίζουμε να προσθέσει και άλλους ήρωες των παιδικών μας αναμνήσεων.   

Δαχτυλίδια σε διάφορα σχέδια ύστερα από συγκεκριμένη επεξεργασία δίνουν αυτό τον τόνο μοναδικότητας και πρωτοτυπίας στο look σας!
Για περισσότερα κομμάτια από τη συλλογή , η σελίδα της στο Facebook είναι : Πέρλα-χειροποίητα κοσμήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου