Shh... ONLY FOR HARRY POTTER FANATICS

Χαριποτερική Εβδομάδα  στο Cap Cap(1-8 Σεπτεμβρίου )
-Δε γίνεται να το χάσουμε!
- Μα λέει έχει 1 ώρα αναμονή
-Ναι αλλά ΑΞΙΖΕΙ η αναμονή!!
( Αυτός ήταν ο διάλογος)
 Έτσι αποφασίσαμε να πάμε και εμείς στο Cap Cap και να πάρουμε μία γεύση από το Hogwarts. Aφού προμηθευτήκαμε τους Ημερήσιους Προφήτες στο κέντρο της Αθήνας από τη Μπάντα του Γαλάζιου Φιόγκου και πήραμε όσες πληροφορίες χρειαζόμασταν και λίγη μαγεία, όλα ήταν έτοιμα.


Κάπως έτσι ξεκίνησε το παραμύθι! Με αλλαγμένο σκηνικό και μενού, μας υποδέχτηκε το μαγικό ποντίκι ενώ μας χάρισε και μια σοκολατένια λιχουδιά για την αναμονή. Οι πειρασμοί ,γλυκοί και αλμυροί, ήταν τόσοι πολλοί που δε ήξερες τι να πρωτοδιαλέξεις. Τα ροφήματα ανανεώθηκαν και εκτός από την κλασσική αγαπημένη βουτυρομπύρα έγιναν και μερικές προσθήκες όπως το  Golden Snitch με ένα συνδυασμό μυστικών χυμών που έδιναν στο ρόφημα ένα κίτρινο χρώμα!

Και το παραμύθι συνεχίζεται με εμάς να μεταμορφωνόμαστε σε Harry Potter, Hermione και Ron με τις στολές μας και τα μαγικά ραβδιά μας έτοιμοι για το μάθημα της Φροντίδας των Μαγικών Πλασμάτων.

Το Δαχτυλίδι του Μόρβολ
Ένας ακόμη πεμπτουσιωτής ανακαλύφθηκε όχι από το Ντάμπλντορ αλλά από μας και δεν είχε πάνω ένα την Πέτρα της Αναστασης αλλά λουκάνικο και τυριά. Πεντανόστιμο!


Broomstick Cheese Pie
Τα σκουπόξυλα πήραν φωτιά και δε γινόταν να μην τα δοκιμάσουμε!!Καταίφι γεµιστό µε κίτρινα τυριά, τυρί κρέµα και µπέικον  που έλιωνε στο στόμα...  και το ταξίδι στο υπέροχο παραμύθι γεύσεων συνεχιζόταν. 

Deatheaters
Μμμ σοκολατένιο muffin με γεύση bueno. Το όνομά του μας παραπέμπει στους οπαδούς του Voldemort που ασκούσαν τις Σκοτεινές Τέχνες. Δε θύμιζε καθόλου σε κάποιο δηλητηριώδες φίλτρο για κάποιο ξόρκι ,ίσως σε μια γλυκιά πανδαισία με τα κομματάκια σοκολάτας γάλακτος.

Book Of Monsters
Ακόμα και το club sanwich πήρε τη μαγικη του μορφή όντας το Μαγικό Βιβλίο των Τεράτων που το είδαµε όταν ο Χάγκριντ ανέλαβε θέση καθηγητή στο µάθηµα της Φροντίδας των Μαγικών Πλασµάτων.(από το βιβλίο Χαρυ Πόττερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν)
Cap Cap
Πανόρμου 26, Αιγάλεω 
made by magic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου