DREAMLAND...The place where all your dreams come true...



Το Dreamland Festival άνοιξε φέτος για πρώτη φορά τις πύλες του, σε ένα πανέμορφο μέρος λίγο πιο έξω από την Αρχαία Ολυμπία και φυσικά οι  Troispetitesdames έστειλαν τους ανταποκριτές τους!!

    Το γλέντι κράτησε 3 συνεχόμενες μέρες απο τις 25 μεχρι τις 27 Ιουλίου και το κέφι ήταν αμείωτο καθώς περισσότερα από 20.000 άτομα συνολικά έδωσαν το παρόν και λικνίστηκαν σε EDM και house ήχους. To line-up του φεστιβάλ περιλάμβανε 30 Έλληνες djs και μερικά μεγάλα ονόματα του είδους, όπως Johnny Gerontakis, Playmen , Dino MFU και Μιχάλη Τσαουσόπουλο. Το φεστιβάλ κατά γενική ομολογία στέφθηκε με επιτυχία και άφησε πολλές υποσχέσεις για τις επόμενες διοργανώσεις!Έτσι λοιπόν στο Dreamland μας άρεσε...
·        το ατελείωτο party μέχρι το πρωι!

·        το παρείστικο camping και η απίστευτη διάθεση για καλοπέραση που έδειξαν όλοι οι dreamland lovers!

·        το ποτάμι με το οποίο ξετρελαθήκαμε, δροσιστήκαμε στα νερά του, παίξαμε μπουγέλο και κολυμπήσαμε με τον κροκόδειλο ''Σήφη'' που ήρθε απο τη Κρήτη για το φεστιβάλ και μόνο!

·        οι μουσικάρες που έπαιξαν ο Γεροντάκης (μαζι με το κουκλάκι Steve Mcee, ψάξτε τον και θα με θυμηθείτε!), οι Mossel , Playmen, Bang La Decks, Dino MFU και Agent Greg.

·        Oι γρανίτες... στις οποίες όσο βράδιαζε προσθέταμε και αλκοόλ!

·        Οι γείτονες που μας βοήθησαν να στήσουμε τη σκηνή -τα βιντεάκια στο Youtube με τις οδηγίες δεν έπιασαν τόπο.

·        Οι γείτονες που μας βοήθησαν να την ξεστήσουμε για να μην χάσουμε το λεωφορείο-γλυκουυυλια!

 

DINO MFU and Slick Beats on stage!
 
 
Όμως η διοργάνωση παρουσίασε και κάποια προβλήματα που ευχόμαστε να αντιμετωπιστούν του  χρόνου!..

 

·        οι τουαλέτες ειδικά οι γυναικείες. Αδύνατο τόσος κόσμος να εξυπηρετηθεί με καμιά 15αρια χημικές και 4 όλες κι όλες στεγασμένες!

·        τα ντουζ γιατι και παγωμένο νερό έβγαζαν και η πίεση τους ήταν τέτοια που νόμιζες πως το τηλεφωνο του ντουζ σου φτυνει νερο!

·        τους επίμονους τύπους που πιάνανε σε κάθε κοπέλα κουβέντα!

·        τα υπερτιμημένα προιόντα δηλαδή σουβλάκια, τυρόπιτες, σαλάτες με αποκορύφωμα τα 2,5 ευρώ για κουτάκι μπύρα Άλφα!

 

 

Το Dreamland μας άφησε μια απόλυτα καλοκαιρινή γεύση, ξεπέρασε τις προσδοκίες της παρέας μας τουλάχιστον και για αυτό σκοπεύουμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου! Εδώ να τονίσω ότι η φάση δεν ενδείκνυται για ζευγαράκια , αλλά οι λεύτεροι/ες ειναι σίγουρο ότι θα βρουν κάτι!

 

Τέλος, να ευχαριστήσω ma petite-fille Ντένια για την προτροπή της να πάμε Dreamland με τις φίλες μου και έπειτα να μοιραστώ μαζι σας στο blog αυτό την εμπειρία μου..

 Φιλιά πολλά και καλό καλοκαίρι με πολλή τρέλα από μένα!

 

Kαι για να μην ξεχνιόμαστε... 1-2-3 DREAMLAND!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου