ΚΟΣΜΗΜΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΟ


Ένας τρόπος για να αναδείξουμε το καλοκαιρινό μας outfit είναι με τα κοσμήματά μας. Το ''Χρυσόκουτο'' αποτελεί μία συλλογή από κοσμήματα φτιαγμένα από μέταλλο ύστερα από συγκεκριμένη επεξεργασία της δημιουργού Αφροδίτης. Η διαχρονικότητα του μετάλλου αλλά και η φαντασία της δημιουργού συντελούν για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
 Εμείς επιλέξαμε μερικά από τα κοσμήματα της συλλογής της και τα συνδυάσαμε με κλασσικά κομμάτια τα οποία ταιριάζουν απόλυτα και δίνουν ένα τόνο ιδιαιτερότητας και κομψότητας στο style μας.
  1. White look
Tο άσπρο φόρεμα αποτελεί μία κλασσική επιλογή για το καλοκαίρι ειδικά τώρα που έχουμε κάνει τα μπάνια μας και έχουμε μαυρίσει. Το συνδυάζουμε με ένα δαχτυλίδι με πέτρα στο χρώμα του πορφυρού κόκκινου αλλά και με χρυσά Ancient Greek σανδάλια για τις βόλτες μας στα καλντερίμια του νησιού είτε το απόγευμα είτε το βράδυ.
Λευκό Φόρεμα (ASOS , 57,14 ευρώ)


 Κόσμημα( Το Χρυσόκουτο)

           
 
 
 2. Το θαλασσί της θάλασσας
 
Ένα από τα πιο καλοκαιρινά χρώματα, το γαλάζιο, μας παραπέμπει στη θάλασσα και στον ουρανό. Το φόρεμα αυτό (DIANE VON FURSTENBERG, 400 ευρώ) το συνδυάζουμε απόλυτα με ένα βραχιόλι επίχρυσο που έχει μία πέτρα τυρκουάζ για ένα καφέ στη Μικρή Βενετία της Μυκόνου ή για βόλτες στα υπέροχα λιμανάκια της Ύδρας και των Σπετσών. Το κόσμημα αυτό πάει με όλα και είναι ένα must have κομμάτι για την καλοκαιρινή ροματζάδα με ό,τι ρούχο κι αν επιλέξετε...
 
 
3. CLASSIC TOTAL BLACK
 
Το μαύρο ήταν, είναι και θα είναι πάντα στη μόδα... Το total black  κολακεύει όλες τις σιλουέτες, προσδίδει ένα τόνο κομψότητας και θηλυκότητας σε όλες τις γυναίκες και φοριέται ανεξαρτήτου εποχής. Γι' αυτό και εμείς θέλουμε να δώσουμε μια καλοκαιρινή νότα σε αυτό το total black outfit( ASOS 37,14 ευρώ) με αυτό το κολιέ σε σχήμα καράβι από το Χρυσόκουτο.      
 
 
  
4. ANCIENT GREEK LOOK
 
 
Ένα μάξι φόρεμα ή μια ολόσωμη φόρμα μας κάνουν να νιώθουμε πολύ άνετα αλλά και σικάτα ταυτόχρονα. Το φόρεμα αυτό (koolfly.com 69 ευρώ) επέλεξα να το συνδυάσω ίσως με το πιο όμορφο (κατ' εμέ) δαχτυλίδι της συλλογής που υπάρχει είτε με επάργυρη την καρδιά  και τη μπίλια και το υπόλοιπο επίχρυσο είτε το ανάποδο. Είναι ένα δαχτυλίδι απλό και συνάμα ιδιαίτερο που μπορεί να φορεθεί με και με άλλα δαχτυλίδια ή κοσμήματα αφού είναι τόσο διακριτικό.
 Για περισσότερα κομμάτια από τη συλλογή, θα βρείτε στο Facebook : Το Χρυσόκουτο
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου